Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respektera det

Jag är den jag är
Jag tror på vad jag vill
Tycker och tänker vad jag vill
Det är upp till mig om jag nu vill tro på någonting så länge jag inte har blivit lobotimerad
Hjärntvättad
Kanske ända ifrån barnsben
Vem vet?

Men än så länge är mina tankar fria och går inte att köpas för varken pengar eller ens låsas in
I mina tankar så är jag alltid fri eftersom jag känner mig själv
Behöver bara gå till mig själv, om det är någonting som är fel
Och om det är det, så lär jag märka det……..

Respektera det
Jag är den jag är
Jag respekterar dig för den du är
Om du är riktigt trevlig så kanske jag blir lite kär………

Ken Cassel
31/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel