Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var tvungen att fly in i dimmorna

för att ha en chans att hitta mig själv
Ta reda på vem jag egentligen är
Ta reda på om jag i huvudtaget ens höll mig själv kär, eller någon annan
Vad jag var för slags karaktär
Var jag en fighter eller en loser
eller var jag bara en som ville hoppa ifrån Västerbron
Ner emot en säker död
Tappat allt hopp
Jag tänkte
Om jag gör det så lär jag inte drabba någon annan i alla fall
Men när det kom till kritan så var jag allt för feg för att göra det
Ville väl inte bli till potatismos
Och jag lovar att det var ingenting som jag i mina tankar, hade räknat med….

Självmordsbenägen som jag var ……………

Ken Cassel
31/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 16:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag tror du är en fighter
2009-08-01

  Hans Christian
Skickligt och berörande, precis som texter skall vara.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel