Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Fredrik och Victoria


Pont Neuf

 

jag ser dem ...

de två på Pont Neuf,
vitskimrande
som deras ungdom

stadens puls 
slår i deras hjärtan

hennes hår fångar honom
hon skrattar:
en slinga i hans mungipa

blå rök i cirklar
runtom dem
skyddar dem
från allt ont

*

och Seine brusar
evigt

som alltid

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-31 23:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för bilden du visar av dem jag ser dem tydligt på Pont Neuf
där

"blå rök i cirklar
runtom dem
skyddar dem
från allt ont"

Kram
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)