Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslöjad


sitter här i skuggan
och låter livet levas
utan
mig


hjärtslagen darrar över möjligheten

vibrerar

slår

för chansen att andas ännu en

gång

ett
liv




Fri vers av Blodros
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-31 21:21



Bookmark and Share


  greajt
mmmmmmm-
ums
2009-10-01

  Tina-sol
Vacker. Andas en uppgivenhet som ändå blir slagen på käften av det segrande hoppet!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros