Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om sommaren den sköna


sommarminnen

mina armar
är fulla av revor

knott,blinningar och maneter
sommaren ger beröring
av många slg

älskade en sommar på almö
tills vi upptäckte rödmyrorna

dom hade upptäckt oss
för länge sedan


hade jag orkat

hade jag nog
föredragit almö




Fri vers av tom boreland
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-31 23:10

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland