Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
staffettdikt dettta... med tre t med den makalösa spider..


ooooobegripligt

en pyramid av simultana egenskaper

kan förrvirra även en klok man som

söker den mest 

minst vänligaste

eller mest

galna på denna jord som ingen begriper

David Hasselhoff med två f

löser alla mysterier

och glider fram insinuant mellan pixlarna på min 42-tummare

gör mig galen men jag sammlar mig för att segla ner för

ohiooooooofloden

i sakta mak




Fri vers av micke marin
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin