Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommarsysselsättning


visst

visst har jag
också ritat i sanden
men
hunden liknade mer
en elefant

och elefanten
mest ett ånglok

konsten
är nog inte min
grej

det är tur
att vågorna
kan sudda




Fri vers av tom boreland
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-01 23:50

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Roula O
hihi...jag tur de...
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland