Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen tro


jag äger ingen tro
därför må de troende sparka på mig

jag är människa
därför må de renhjärtade (som är utan skuld)
spotta på mig

jag har en dröm
att skala bort allt överflödigt
och stå naken inför universum

då först
kanske jag kan nås av
en ren stämma




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-02 13:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
jag kan känna igen din känsla
av att vilja "skala bort allt överflödigt och stå
naken inför universum"

Det är något längtansvärt i det, att få höra
den rena stämman, något som når in...
2009-08-03

  Eva Langrath VIP
Naket ärligt sökande något
2009-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Tror du verkligen att vi vinner nya adepter genom att spotta och sparka på dem?
Det är snarare vi som blir bespottade.

Hoppas du inte upplever dig bespottad av mig.
2009-08-02

  aol
så bra skriftat till slut står vi där nakna
väntades påen ren stämma kanske,
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger