Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfragment


allt ska ända slitas sönder
smulas ned
i mikroskopiska fragment
som stjärnor byggs utav

jag famnar mitt skelett
min sista utpost
mot en mening
bortom





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 318 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-02 14:09



Bookmark and Share


  noname_realmind
Som jag ser det omformas allt till ständigt nya meningar i det kosmiska kretsloppet... Jag tror denna mening finns inom, inte bortom...

Vacker och klar som glas, denna sköra text!
2009-08-03

  walborg
Fint Måna!
2009-08-02

  Eva Langrath VIP
Starkt formulerat
2009-08-02

  Hans Christian
Ja, jag kan bara applådera! Mästerligt
2009-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Du funderar mycket i dessa banor nu, Måna.
Och du vet förmodligen redan vad jag skulle vilja säga om detta med "bortom"...Ungefär samma sak som Dan Andersson skrev en gång i tiden...
2009-08-02

  aol
ruggigt bra
2009-08-02

  Caprice! VIP
Utsökt om det oundvikliga
2009-08-02

  Lili Samuelsson VIP
"jag famnar mitt skelett
min sista utpost
mot en mening
bortom"
det här är så himla vackert, så skört och starkt på samma gång
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger