Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grabbkväll



Bastukväll med ”grabbarna”
Stördes av
Unga tjejer…


”till grabbarnas förtret”…




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO