Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskiljaktiga



De var oskiljaktiga
Verkade det som
Sonhustru och svärfadern
Frun jobbade
Liksom sonen
Men man såg alltid fadern
Och sonens hustru tillsammans..

Nästan oskiljaktiga
När sonen skiljer sej uppstår problemen
På riktigt
”vem tar vem” undrar man
i den dramatiken
Rena Strindberg dramat
”Madame Flood ligger i lä”




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO