Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dryftas



Dryftas
Syftas
Lyftas

Naken hud i natten
I svarta vatten

Bastubad i Barrtjärn…




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO