Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har fått ett nytt skällsord


Vi har ett nytt skällsord
”Din jävla taliban”
Shyrman använde det
Med framgång att det hördes
Nackdelen var mer att hon bekräftade sin dumhet
Att likna svenska män med talibaner
Är som att kalla snatteri och mord
För samma brott….

Man hör talibaner om mördare
Om de som slår sina kvinnor
De som inte ser rättvisan mer än som nåt
Som alla andra ska hålla
Taliban är att vara ”idiot och muslim” samtidigt
I alla fall idiot

”din idiotiska taliban”
”Talibaner i långa banor”
”Talibanfritt område” är ett bra område
Att vara taliban, är de värsta man kan vara




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO