Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mej så less på dessa jävla talibaner hittade en gammal


Talibaner


Talibaner
Ska hämnas på svenskar
(för att 3 st sköts när de anföll
svenskar och finnar)
(Talibansk rättvisa eller nåt)
Fuck You
Talibansatar….
OM ni gör det
Så hoppas jag man skjuter fler
Av er….

Det är de enda språk ni verkar förstå
Ni kommer att slås ned med det
När världen tröttnat tillräckligt på er
När ni inga vänner har kvar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger
Publicerad 2011-06-08 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO