Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småtjejerna


Småtjejerna ville åka bil
14 åringar…
de var ju så ”jävla vuxna”
Så stora….

Kanske med ett sänk av avundsjuka…
Kallade vi dem
”Amazon luder”
”ni är så jävla barnsliga” var stående
kommentaren…

Än idag så känner man den där antipatin
Mot dessa typer
”amazonludren” är oh förblir desamma
man vet ju ”hur de betalade för skjutsen”




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO