Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petsson med hund


Pettsson med hund
Inte katt
Ser oförarglig ut
Med sin jobbarkeps
Fattas bara stråhatten
Och ”frysmats katten”

Men på väggen står det
666
ja det är ju numret i adressen
men måste man skylta så starkt
På just detta nummer




Fri vers av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-11 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO