Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämmeltåg med polska


Lämmeltåg på homotippen
Polska polska polska
Dansa med en sen vals
Såfort de andra gått hem….

Lämmeltåg på homotippen
Försvarar sina högar
”Kom inte hit”
Hotar dom alla andra

Lämmeltåg på homotippen
Röjartyper och prylbögar
Samlar alla gamla saker på tippen
Som andra inte vill ha

Lämmeltåg på homotippen
Skrämsel och sånt
För att ha sin egen
Lilla skräphög att plocka ifrån….




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-04 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO