Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är synbegränsande


Kärleken är synbegränsande
Att gå med skygglappar
Man har bara en vy
Ibland tappar man den
Söker febrilt runt


Man söker tills man finner
Man vill inte se nån annan vy
Och struntar i…
Allt annat
Skygglapparna sitter kvar
Kärleksobjektet i fokus


Kärleken är inte blind
Inte ens närsynt
Kärleken är motsatsen
Till vidsynt…
Kärlek är inskränkning
Om än ljuvligt

Kärleken är fantastisk
Man luras
Men mest av allt
Lurar man sej själv
Och njuter av det




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-04 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO