Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av kärlek


”Käre Sören önskas God Jul
av Britta”
Står det på kortet
I boken av Harry Matrtinsson

Kärlek….

Nu var nog både boken gammal
Sören och Britta gamla eller borta
Kärleken förtorkad eller förflyttad
Men boken såldes på loppis…

Och spåren av kärleken finns kvar…
På kortet…




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-04 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO