Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En person Person


Jag känner en person
Han frågar alltid
”får jag låna lite pengar”
varje dag

Denna person är en Person
Dubbelt upp
Per Åke Person
Han lånar och lånar
Sätter sin bil som säkerhet
Men säljer den innan

Person-personen frågar alltid Lasse med
”får jag låna pengar”
Varje dag, varje tillfälle
En gång föll han för det
Och lånade ut

Så gjorde jag med lite senare
Vi har aldrig fått igen pengarna
Ingen av oss men
Det kan vara värt några tusenlappar
För att slippa Person-person tjatet
”Vattlångs största lånare”




Fri vers av LassO
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO