Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en unge på gården gallskrek efter sina föräldrar kunde man höra ifrån flera mil att det var falskt och girigt, läskigt!!


Limmar tillbaka ditt runda vita skal och lossas som ingenting

Vi slutar aldrig förundras av all skrämsel som finns

Finns så många oskyldiga där ute, så många skyldiga

Finns så många falska där ute, inte många ärliga


ett nyfött barn
det kan man
alltid lita på

förståndet har
ännu inte hunnit
brytas ner

håller din största hemlighet
för sig

du viskar
och
fostret ler
lovar dig världen

detta är ingen Robinsson
pakt som kan infiltreras

i denna stund existera
absolut tillit




När denna pakt en dag
inte längre är en pakt


när fostret SKRIKER
inte gråter som den gjorde förr
utan skriker med stora bokstäver
skriker tills fostret får det den vill
skriker, gråter falskt, skyldigt




då avlider
fostret
förståndet
hemligheter



då föds
skräcken


då vill jag införskaffa den supersta av superlim
sätta tillbaka dig i ditt skal och limma ihop det och lossas
som absolut ingen ting

Det finns redan för många som dig här
Vi hör av oss,
vi ringer dig,
ring inte oss!






Fri vers av -Dandy
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy