Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya tidens teologi... med en massa nytt i... och en massa bortklippt...


Pastor Person Personifierar


Pastor person personifierar
Pastor person pastoriserar
I teologifamiljen
Pastor Person homo geni-serar
För vad annars att vänta…

Nåde den som inte följer Hammar
Och de som inte av homo stammar
De som är fröade av dessa kottar
Lär inte de ord som ”finns i historiens skräpkamrar”
Men denna tids ”nya teologer”
Läser inte sånt som kallas ”strikt”
Kanske namnet mer borde bli likt
Homologer…

De som lystrar till namnet Gardell
Ledaren för tidens homokartell
Vars mål är ”att de ska ha”
Till vilket pris som helst
Ha igenom allt
”till vilket pris som helst”
Folk mot folk…
”till vilket pris som helst”

Pastor person personifierar
Pastor person pastoriserar
I teologifamiljen
Pastor Person homo geni-serar
För vad annars att vänta…




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-04 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO