Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sittande vetande stretande


Hon sitter ensam i morgonen
Och kåserar
Naken i morgonens skira tid
Morgon rocken på glid
Förberedd för ”pennornas strid”

Brinnande, härlig, varm och röd
Med pennans och tangenternas glöd
Med inget att på sej än
Sin sinnlighet
Och vi som vet… förundras
Vi längtar dit

Vi som vet
Vi blundar
Och drömmer oss en bit
Närmare…




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO