Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här borta!

 

 

min tid

är tillåten

nu 

det är som om vi väntar på dig

som loket med alla vagnar på stationen

alla vi runt omkring dig

väntar på dig

bara glädje

din framtid

är

kommer du?

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-02 20:59



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken kärlek i handen som sträckes ut, för att leda in i framtiden

det är ju nästan som om att invänta ett Ja!
2009-08-05

  korpfjäder
kanske skulle jag vilja läsa de här raderna utan att veta något om vad de kanske handlar om.
De är vackra, säger mer än det de handlar om
och jag skulle önska att det var det de handlade om....
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin