Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till den jag älskar...


Inga metaforer

Ibland är det jag som inte finner orden
Det kan såra mer än en kniv
Jag ser det i dina ögon
Jag känner för att ta mitt liv
Du är den sista som ska behöva lida
För att jag inte kan handskas med tiden
Allt jag säger kommer för sent
Allt jag skriver blir aldrig läst
Jag blir lätt stum, förstelnad och dum
Jag önskar ibland att orden fanns där
Lika lätt som när jag skriver ner dom på ett papper
Men du ska veta att jag finns här
Jag vänder dig aldrig ryggen
Det blir lätt fel, missförstånd
Det går att fixa för jag ska ingenstans
Jag finns här vid din sida
Finns alltid här
Jag är din




Övriga genrer av Mike
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-04 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt varma ord, vilken härlig känsla, att nån finns där och faktiskt inte lägger sina brister på nån annan! Dessa rader belyser fantastiska frågor och enkelheten bringar fram sanningen, vackert! Duktigt!
2006-10-16

  kath
vilken varm hyllning till en älskad, ord som jag tror vi alla vill höra ........ att någon stannar ...... finns där

väldigt fin och jag kan föreställa mig musik till
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike