Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig...

 

jag saknar din vilda kärlek

dina ord som bubblar av kolsyra

jag saknar din varma hand som drar mig till dig

din mjuka blick som ser på mig

jag saknar din ilska över mitt oförstående

dina kraftfulla uttryck av desperation

 

Jag saknar dig...

 




Fri vers av micke marin
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-09 21:00



Bookmark and Share


  Anna*
Saknad med öppna ögon ... fint
2010-02-12

  frostblomma
Fin dikt om äkta saknad.
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin