Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Du blev ljuset på min väg
fick mig att nå höjder
som jag inte trodde fanns

älska mig.....

dela mitt liv med mig
ta i mot min kärlek
låt oss njuta av livet
tillsammans....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna