Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en resa i det blåaktiga skenet


bort på kristallskeppet

utan att tro ögonen
står du framför mig
kärleken trummar
och
berusar
jag kupar mina händer
och
håller ditt ansikte
verkligen
vi möts
i en lång kyss
med nära kroppar

änglarna
tårarna
drömmarna

en lång blå längtan
bara försvinner bort
lämnar inga spår




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 610 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-08-03 10:31



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Redan de två första raderna anslår förundransvärt det ömsesidiga utbytet av positioner.

Jo, nuet spelar spratt med förväntan ibland.
2009-08-29

  mare VIP
Underbar.......
2009-08-20

  Ordregnspoeten
Vad vore livet utan drömmar och dikter som den här? Min hjärna är visst på semester.
2009-08-18

    ej medlem längre
bra
2009-08-10

    ej medlem längre
En lång, blå längtan ... jag vet vad det är.

Fint uppbyggd text med den längre strofen följd av de två korta.
2009-08-10

  Cosmic Johanna
Ett språk som känns igen

av en vän till rymden:-)

kosmoapplåder för din fina dikt.
2009-08-09

  peter markurth
målar upp en klar bild, mycket bra
2009-08-09

  etthjärtaäralltidrött
Så vackert!
2009-08-09

  Ilona _L
vackert bildspråk!
2009-08-09

  noname_realmind
Fin rubrik och mycket vacker text...

**applåder**
2009-08-09

  sulimaa
Vackra rader...innerlig längtan ...smeksamt tempo ...
2009-08-04

  anits VIP
Vackert berör mig mycket
2009-08-04

    prima donna
vackert
2009-08-04

  Ordregnspoeten
Det bästa i livet kommer till en som angenäma drömmar som verkar overkliga i jämförelse med avsaknaden av dem. Fint skrivet tycker jag.
2009-08-03

  aol
fin poesi som berör hjärtat
2009-08-03

  Stefan Höglund
Bra kärleks-full text, skapar bilder.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar