Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtråvärt

Skönhet
Rikedom
Kändisskap

verkar åtråvärt
för de flesta

men många av dom
som har det
verkar inte veta

vad det skall
användas till




Fri vers av stenhur VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-03 12:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhhh, en så talande text - för visst är det så, många vet inte hur allt detta ska användas på bästa sätt - istället missbrukas det...
2009-11-26

    Maria Malm
Ligger något i det..
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP