Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sant osocial bekännelse!


Anteckning i huvudet


jag vill inte bo bland folk
jag vill löpa vild
och gå i gryt

jag vill inte knuffas kring
och trängas med
jag vill gå fri

och jag vill vältra mig i egen lya
där jag släcker lyset när jag vill
och om jag vill

jag vill fly ut i natten
under månens kupa
till gräshoppornas sång
att jaga skuggor bakom kyrkovägg

bäst må andra dansa
på lokal och stampa takten
som deras DJ valt
ljudvolymen gör mig döv

jag dansar helst till egen pipa
efter eget huvud
de gula skördefälten är mitt golv
och stjärnorna mitt tak

en uggleunge min kamrat
på vinglig stråt i natten
ömfotad
mot min längtans horisont




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 15:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Frihet, frihet, frihet och en plats att andas, liv och lust i dina ord...
härligt att läsa!!
2009-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Visst.
Varför inte?
Vackert.
2009-08-03

  Hans Christian
Verkligen läcker poesi, med ett melodiskt flyt ! Bravo.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger