Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina händers beröring.


Fasthållna ömt, dina händers beröring.

Sökandet, min svaga själ gråter ut.

Dina händers grepp om mina känns i minnet.

Kärleken gående tillsammans hand i hand.

Inte längre vara utan dig, utan vara närvarande

med dig.

Nära, så nära komma när hjärtat är krossat.

Dina händers beröring.

Vill du göra resan med mig här och nu?

Fatta då tag om min hand!

Öppna hjärtat för färden ut mot lyckan om än
bara en stund!

In i beröringen, närheten av dig.

Du och jag, våra händers beröring.

Vad hjärtat känner, känner!




Fri vers av Håkan Barck
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 18:16



Bookmark and Share


  berxper
Snyggt!
2009-08-03

  Öknens Ros VIP
mänsklig beröring är livsviktigt för alla...
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck