mars 2009" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mars 2009


Sjutton igen


 

 

 

när du är här

så känns det som att jag är sjutton igen

åh jag ville så gärna ha dig då

men det är ingenting i jämförelse

med hur mycket jag vill ha dig nu

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 19:32



Bookmark and Share


  Bambicouture
fint skrivet :)
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP