Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk på en vacker fjäril, när ni läser dikten!


Född med vingar.




Född med vingar av sidenglans, vars
briljans blommar i änglarnas hjärtan.

Dess färggranna vackerhet framkallar
känslor i själarnas djup.

Livligt, starkt i sin vackerhet sprider
hon sina färggranna vingar




Fri vers av Håkan Barck
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck