Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

 

jag smäller myggan

öppnar handflatan och ser

en röd fläck




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Roligt med lite udda tema ...
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin