Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta fantiserar jag också om!

 

under oss glider en molntapp
en liten bomullstuss förbi
mellan flygplanet och den blå jorden
jag fångar den och suddar mina tankar

en

efter en

efter

en


sedan flyger jag fritt

tabula rasa!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-03 22:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Viken skön känsla du ger,
Tack
2009-08-04

  Caprice! VIP
Hm, man ska aldrig skriva en kommentar när man kisar... det blir lätt ett ord för mycket då... "för någon att" ska det förstås vara.
2009-08-04

  Caprice! VIP
Vacker visuell fantasi - tilltalar mig mycket!
I det tillståndet, fritt flygande, blir det också mycket svårare för att någon att besudla och därmed rasera tabula rasa...

Stor kram för denna upplyftande ingivelse!
2009-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Volare!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger