Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt djungelordspråk

"Ett flygplan hinner flyga tio varv runt kontinenten innan en människa landar!"




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-03 23:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
Sant. :)
2009-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Vissa av oss har också långa landningsbanor.
Jag behöver lång tid för att varva ned om jag varit exalterad.
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger