Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När drömmar sker i verkligheten står tiden stilla

 

Djupa, kittlande andetag i nacken,
mjuka, försiktiga ord i örat.
Inga löften, bara viskande sanningar.
Utforskande blickar, ansikten så nära att
de andas samma luft.
Varsamt långsamma fingertoppar
utmed ryggraden.
Trevande närhet.
Rysningar som får håret att resa sig behagligt i nacken
där andetagen smeker sig förbi,
gåshud som vittnar om välbehag.
Eftertänksamma beröringar,
långsamt, sökande efter något uppenbart osynligt.
Stillastående tid och pumpande hjärtan,
som om de aldrig levt förut.

 

 




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-04 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel