Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi avancerar .....


Rosornas Revolution (3)!

Nu skickar vi ut våra Kärlekstrupper , 20.000 Utvalda Vackra Tonårsflickor och Tonårspojkar ! Fullpackade med Tonvis med Röda Rosor sprider de sig över Hela Vårt Avlånga land, möter Polis och Militär med Rosor, Kyssar och Kramar !
De ockuperar Kommunalhus, Landstingshus, olika Kommunala Myndighetskontor och ställer allt upp och ned , de besöker Hyreshusghettona, villakvarter , ja, de rör sej överallt ! Budskapet är GIVET: "KÄRLEK, RÄTTVISA OCH SOLIDARITET !"
Rapporter som kommer in talar om förvirrade och passiva polis- och militärstyrkor som , självklart, INTE kan skjuta på obeväpnade människor som delar ut rosor och är allmänt Kärleksfulla ! Några arresteras men inget våld förekommer ! Vanliga Medborgare samlas på gatorna och följer Våra Kärlekstrupper i Hundratusentals ! LO, Hyresgästföreningen, Röda Korset, Rädda Barnen m fl uttalar Sitt Fulla Stöd till Våra Aktioner ! T.o.m. en del av de etablerade politikerna Stöder Oss !
Vi börjar bli en faktor att räkna Med ! Massmedia följer Oss i spåren Hela Tiden ! Vi börjar känna SEGERVITTRING !!!!

Fortsättning följer ..




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-04 13:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK Lycka till!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska