Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem får chans på mig?

Får jag chans på dig frågade du mig med ett oskyldigt smil
Du vred och flätade dina händer och armar bakom ryggen
Ditt ansikte var så rött av rädslan och så sött av frågan

Får jag chans på dig ?
Dina ben var vridna baklänges, dina händer i din bakficka
Ditt hår var nytvätta, men redan oljigt av
dina fingrar som du kammat dig med var och varannan sekund

Får JAG chans på DIG?
Nu med en tydligare och mer nyanserad ton
Du kastade lasso om mina ögon och fångade dem
släppte aldrig repet
Du gav mig ingen chans
greppade mig styvt, men behagligt

FÅR JAG CHANS PÅ DIG ELLER INTE?
Rädslan hade försvunnit, det oskuldsfulla hade haft sin första orgasm
Du stod där med en rak fysik och ett
stort
litet
hjärta som
applåderade för två




Mitt svar var enkelt

NEJ

Du får inte chans på mig,

Du får mig, utan odds
Du får oss




Fri vers av -Dandy
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-04 14:31



Bookmark and Share


  Ärkeängelen Michael
Får jag chans på dig..... ;)

Vill du vara min virtuella flickvän,
har aldrig haft det..

Har aldrig tänkt tanken förut.....
men varför inte bli de första
precis som Adam och Eva

Har aldrig ens använt dating-siter....

Men min hjärna hör inte till denna
planet.......

Nu rodnar jag........
2009-08-23

  Gunilla VIP
*L*
Fin!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy