Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som jag gillar


drömen

Du kom i min dröm du var så vacker å öm.
Min hand den tog du med ord du tröstade å sa
det du behöver är en styrka som beröver.
Jag vaknade ur min dröm trodde du skulle finnas kvar.
Frågade jag har fick ett svar. Drömmens ängel i nöden.
Du gav mig vad jag behövde




Fri vers av sesi
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-04 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi