Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ann-Christin


Mitt liv har inte varit lätt!

Men nu jag ett lungt innre nått
vägen dit har varit långt
att gå
som ensam mor med många motgångar
har tagit mot stryk och mycket svek

Men jag nu åter kan le
min mor som nyligen gick bort
gav mig styrka på vägen
hon sade alltid till mig
när det ser som mörkast ut finns det en ljusning

Så mitt budskap till andra som upplevt detsamma
att man framgång kan nå
ett lungt innre
det har jag nu fått




Fri vers av Ann-christin
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-15 10:40



Bookmark and Share


  Roger VIP
Känner harmonin flöda från den här. Du hade en klok mor.
2004-06-15

    Barbro. Norberg-Rönnlund
många som kan känna igen sig i denna
lite vemodiga men ändå hoppfulla text !
2004-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin