Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högutbildning på internat


Högutbildning på internatskolor
Högutbildning på herrklubbar

Bögutbildning på internatskolor
Bögutbildning på herrklubbar

Men den passar ändå inte
I den victorianska erans traditioner
Den är liksom ”dold i systemet”



Den brittiska eran från victoriansk tradition
Är ”flugornas herre” i ”maxitatur”

”Råttan på repet, repet på pojken”
(Oooaaw så mycket rep och pisk
På pojkarna… )
(randiga ”union jack”)

OCH

ALLA är rädda i terrorkedjan…

Skit skickas från toppen
Neråt till nästa
Till nästa, o s v
Från kronan och neråt fördelas skiten
Steg för steg
Trappsteg för trappsteg

OCH

ALLA är rädda..

Och systemet är jävligt
Och föråldrat
Jävligt föråldrat…




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO