Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRITTISK RÄTTVISA


Guiseppe Conlon
Var en av de


Som sett brittisk rättvisa
”i ett nötskal”
Eller mer kanske
”i en cell”

han dog i den
”brittiska rättvisans namn”

Falskt beskylld…
Falskt anklagad….
Falska bevis….
Falskt fälld
Felaktigt fängslad….

han dog i den
”brittiska rättvisans

En
En av många miljoner
Genom århundraden….
Det värsta är nog att när man borde göra upp
Så gör man inte det…
Man låter det gå….

Man offrar Guiseppe Conlon
Och alla andra:
”Guiseppe Conlon”
Man sitter på friande bevis
Men lämnar inte över dom
Till försvaret
Eller till… ”rätten”
De tar sej rätten att missleda ”rätten”



En
En av många miljoner
Genom århundraden….
I det feodala klassamhälle
Som ”Storbritanien” är
(vad är egentligen stort
med detta jävla britanien?)
(jag kan inte se nåt, en liten ö
där vargflockens beteende
är en slags rättighet och skyldighet
beroende på var man föds)
(där hackkycklingar är nåt som
de STORA tupparna väljer)
”varje tupp har ju sin egen gödselstack”




Fri vers av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 01:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Intressant, du får gärna berätta mer om denne man, trots idogt studerande av det dagliga massmediala utbudet, så har jag ALDRIG hört talas om detta !
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO