Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IRA IRA



IRA IRA
DET ÄR NÅT

De vill ha….
(nåt enkelt nåt lätt)
Frihet…

Frihet från england…
Frihet från engelska sjukan
Friheten från engelska drottningen
Hon är liksom sjukans trofe`
Och galjonsfigur…

Likt Baal
Eller shiva
Budda för buddismen
Är engelska drottningen för de sjuka engelska
Systemet…


IRA IRA
DET ÄR NÅT

De vill ha….
(nåt enkelt nåt lätt)
Frihet…

Frihet från england…
(och vem kan klandra dem)




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO