Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JP Morgan OCH GS


JP Morgan
Och
GOLDEN Sachs

Betalade 2008
Ut mer i bonus än…

De hade i vinst


Kanske borde man omyndighetsförklara
Ägarna… eller nåt…




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO