Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs lite engelsk historia


Läs lite engelsk historia

Läs den

Läs den

Den är vidrig

Skriven av engelsmän


Den är än värre

Skriven av oberoende…

Värre än värst…

Skriven av de drabbade…


”katten på råttan, råttan på repet”…

Sen kanske du säger:
Theese fucking english
Theese fucking english bastards
Theese fucking english damm bastards




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO