Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORDSNAMN


Man har utrett mord i nazismens namn

Man har utrett mord i kommunismens namn

Kalle Larson (VP) ville utreda mord i
Kristendomens namn…

Men när ska man utreda detsamma för
Engelska kungen
Eller drottningen

Frågan är om inte de är värst
”terrorkedjan” i den engelska vidrighets stegen
med början i kungahuset
och stegen neråt….




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO