Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men posten den är gammal och trött


Men posten den är gammal och trött
Märket är gammalt och nött
Brevbäreriet är gammalt och slött

Snart ligger den sista postiljonen
Lantbrevbäraren delar inte ut paket längre
Breven som ändå kommer fram
Är fönsterkuvert men utan frimärken

Var är glädjen av ett brev idag
Snigelpost
Lyckylost
Ingen lyckans ost som får den längre
Posten är gammal och trött

Snart död om det forsätter…
”ett brev betyder så mycket”
men kommer de fram
Och OM de kommer
Kommer det, i tid…




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-09 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO