Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäster Samuelsson (obs ironi)



Mäster Samuelsson
Landshövding anser att allt
Berodde på en ”illojal medarbetare”

Byggnaderna fanns på 6 år gamla bilder
Vilket borde innebära att
Det är ”svartbyggen”

Så storföretagare på Goland
Nej förlåt Gotland
Får uppenbarligen göra svart byggen

OCH länsstyrelsen
OCH landshövdingen
Säger inget…

(om ingen är "illojal"
och "golar")




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO