Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittade gamla nyheter


Tittade gamla nyheter
Inspelade på en video
Ser hur lika det är
Och olika

Se ironin i sanning
Världen är ironisk
Om sig själv

D v s om man vill se det
Och inte tar sej själv så förbaskat
Allvarligt…




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO